YRITTÄJÄ, OLISIKO SINULLA MEILLE ANNETTAVAA?

Kävijätiedot päivitetty 24.2.2021

Wanted! Sinä yrittäjä, joka olet luonteeltasi yhtä lempeä ja ymmärtäväinen kuin rakkaat lukijani ovat. Etsin sinua tositarkoituksella tuomaan ihanille lukijoilleni lisäarvoa heidän arkeensa.

Onko palvelusi ja tuotteesi suunnattu tekijäihmisille? Ymmärrätkö vasaranheiluttajien sielunmaisemaa ja haluatko antaa heille ylivertaisen asiakaskokemuksen?

Onko ensiluokkainen laatu sinulle yrittäjänä itseisarvo, ja oletko valmis tarvittaessa iskemään vaikka lapion saveen, jotta asiakkaasi ei pettyisi?

Koetko, että juuri MyKodin lukijat olisivat sinulle parasta mahdollista asiakaskuntaa?

Jos vastasit kyllä, niin lue eteenpäin!

Etsin laadukkaita yhteistyökumppaneita antamaan lukijoilleni sitä, minkä he ansaitsevat: Ensiluokkaista laatua ylivertaisen palvelun kera järkevään ja perusteltuun hintaan.

Yrittäjä, olisiko juuri sinulla meille annettavaa?

Alakko nää meitä? Alatko olleen? Alettasko hengaileen?

Voin tarjota sinulle paraatipaikan sivuillani, joita päivittäin lukee keskimäärin 220 uniikkia silmäparia.  

Takaan, että he ovat valveutuneita, ja osaavat varmasti antaa arvoa aidoille asioille, vilpittömälle yrittäjälle sekä laadukkaille palveluillesi/tuotteillesi.

Olen valmis panostamaan yhteistyöhömme, jos sinäkin olet. Haluan toimia läpinäkyvästi, reilusti ja niin, että rakas lukijani on aina keskiössä.

Sivustomme on nuori, olen perustanut sen v.2016 ja se kehittyy koko ajan lukijoidemme mukana.

Itse asiassa tänään, kun kirjoitan tätä hakuilmoitusta, teimme uuden lukijaennätyksen, 129 uniikkia, ihanaa lukijaa, jess!! Kiitos siitä, uudet ja vanhat MyKodin asukkaat!

(huom! päivitys, uniikkeja lukijoita päivityspäivänä 24.2.2021 246kpl)

Suurin osa lukijoistamme löytää sivumme googlesta, mikä on tietysti huippujuttu, sillä silloin tiedän, että sivuille tulevat lukijamme ovat aitoja, oikeita ihmisiä, eivätkä ostettuja feikkitykkääjiä.

Lisäksi se kertoo siitä, että postaukset sijoittuvat hienosti googlen hakukoneissa ja ne vastaavat asiakkaiden sen hetkisiin tarpeisiin hyvin.

Tutustutaan

Tässä on linkki mediakorttiini ja minun arvoihini, jossa kerron lisää tavastani toimia yhteistyökumppaneiden kanssa.

Näet samasta paikasta myös joidenkin postauksieni sijoittumisen googlessa.

Ja tästä pääset tutustumaan mukaviin sivuihimme yleisesti.

Teen valinnat uusista yhteistyökumppaneista pikapuoliin, joten jos koit ahaa-elämyksen, niin ole rohkeasti yhteydessä, katsotaan, tulisiko meistä tiimi 😊

Tavoitat minut helpoiten sähköpostitse mykoti.net@gmail.com . Soitan /laitan viestiä pikapuoliin postia saatuani. Olen yhteydessä kaikkiin yhteyttä ottaneisiin.

Toivottavasti kuulen sinusta pian!

Rakentavin yhteistyöterveisin; Kiki Vainionpää, MyKodin perustaja

P.s. Kiitos, kun jaat tätä postausta, arvostan sitä todella paljon, sillä haluan lelliä (helliä, hemmotella, tykätä, välittää) 🙂 lukijani piloille hyvien ja laadukkaiden etujen kera!!

(Kuva Robert Armstrong Pixabaystä)