UUSIA TUULIA LATTIAN LAATOITUKSEEN

Nyt löytyi NIIN upea idea Pinterestistä laatoitukseen, että laitan tämän ehdottomasti tänne meidän kaikkien äimisteltäväksi!

Pyysin kuvan omistajalta luvat kuvan käyttöön,  jos haluatte käydä näitä tarkemmin katsomassa (suosittelen lämpimästi tutustumaan, jos aihe alkoi kiinnostamaan!) niin kuvaa klikkaamalla pääset kuvan pinterestiin lisänneen sivuston sivuille, sekä myös tästä: villalagoontile

Uusia tuulia lattiaan

Elikkäs osa lattiasta on laatoitettu klinkkerilaatalla, joka yhtyy laminaattiin, parkettiin, vinyyliin tai muodoltaan erilaiseen laattaan.

On kyllä hieno! Tässä oleellista on, että molemmat materiaalit ovat paksuudeltaan suht saman vahvuisia, jotta lopputulos on onnistunut.

Kannattaa myös miettiä vedeneristeen toimivuutta niillä alueilla, joissa vedeneriste kuuluu laatoituksen alle laittaa juurikin yhtymäkohdassa, että ulottaa sen tarpeeksi pitkälle.

Tämän tekniikan avulla saa myös kodinhoitohuoneessa ns. kura-alueen rajattua tyylikkäästi ja näyttävästi. Samaa ideaa voi käyttää loistavasti myös seinien laatoitukseen.

Olisikin kyllä upean näköistä, jos kodinhoitohuoneessa olevan kura-altaan seinät laatoittaisi samalla idealla!

Keittiön lattia

Entäpä sitten keittiön lattia? Ja erityisesti työskentelytilan edusta. Juuri siihen usein halutaankin laatoitus, mutta jäykkä ja tiukasti rajaava lista ei aina ole edukseen kokonaisuutta tarkasteltaessa.

Tässä kuva ja linkki:

Entä kuinka hyvin tämä toimisi keittiön tai kodinhoitohuoneen välitila-laatoituksessa?! Tällä tekniikalla saa hetkessä tilan kuin tilan muuttumaan ihan eri ulottuvuuksiin!

Laatoittaja ei välttämättä tästä ole ihan pähkinöissään, mutta ammattilaiselta onnistuu tämäkin.

Haluatko laatoittaa itse?

On upeaa, että ihmiset keksivät uusia, innoatiivisia tapoja toteuttaa visioitaan. Laatoitus itsessään on vaativaa työtä, ja ellei sitä osaa, kannattaa ilman muuta palkata siihen alan ammattilainen.

Laatoituksessa on muutamia tärppejä, jotka täytyy sisäistää, jos meinaa saada lopputuloksesta laadukkaan ja onnistuneen. Olen tehnyt artikkelin, jossa käyn läpi tärkeimpiä kohtia laatoitukseen liittyen, pääset siihen tästä.

Oletko jo kokeillut?

Oletko kokeillut tätä tekniikkaa? Oletko tyytyväinen lopputulokseen? Jaa kokemus kanssamme facebookin ryhmässämme, uskon, että aika moni haluaisi saada tästä lisätietoa!

Sen verran kiinnostavan näköinen on tämä laatoitus, että taidan itsekin tätä johonkin kokeilla. Laitan siitä sitten yksityiskohtaiset kuvat tänne!

(kuva on lisätty Pinterestin ohjeistuksen mukaan, Pinterest Developers)