UNELMANPEHMEÄN BAMBULIINAN MONET MAHDOLLISUUDET

Oletko jo virkannut/kutonut itsellesi bambuliinoja? Jos haluat olla ekologinen, virkkaa ihmeessä muutama!

Nämä ihastuttavat, unelmanpehmeät bambuliinat toimivat yllättävän monessa tilanteessa. Ensinnäkin keittiöliinoina ne ovat todella ihania.

Liina on niin pehmeä, että sillä tiskailee kippojaan ilomielin! Erityisen hyvin ne toimivat, jos sinun pitää tiskailla esim. lasiastioita yms. herkkiä tavaroita.

Liinaa voi toki käyttää kuten tiskiliinaa muutoinkin. Liina kuivuu tosin hitaammin, kuin kaupan perus tiskirätit, joten kannattaa laittaa liina kuivumaan ilmavasti.

Bambulanka on myös antibakteerista johtuen kuidun pyöreydestä ja sileydestä. Siihen ei bakteerit pääse niin helposti tarttumaan, joten liina pysyy paremmin hajuttomana.

Lisäksi liinat voit heittää silloin tällöin pesukoneeseen, ja ottaa uudelleen ja uudelleen käyttöön.

Bambuliina uniriepuna

Bambuliinat toimivat myös loistavasti lasten uniriepuina. Itse tein muistisairaalle äidilleni bambuliinan, ja siitä tulikin hänelle todella rakas.

Jos teet liinaan erillisiä virkattuja kukkia, tähtiä yms, niin kannattaa kiinnittää ne todella hyvin, mikäli liina tulee pienelle lapselle tai muistisairaalle.

Myös joihinkin keskososastoihin otetaan vastaan ns. virkattuja mustekaloja, myös niissä bambulanka toimii loistavasti. Lue lisää täältä.

Nopean bambuliinan teet kutomalla helmineuletta, virkkaamalla aikaa menee hieman kauemmin.

Mistä langat?

Entäpä langat? Itse tilasin langat adlibriksen kautta samalla kun tilasin muutaman kirjan.

Ainut vaikeus oli valita värit! Hih, taas tullaan tähän ikuisuusongelmaan. Värivaihtoehtoja on ihan liian paljon! Itse ratkaisin ongelman niin, että tilasin TODELLA monia eri sävyjä 🙂

Seuraavaksi ajattelin virkkailla näistä itselleni unitöppöset, ja voin vain kuvitella, kuinka ihanan pehmeät niistä tulee.

Siinä olisikin muuten hyvä lahjaidea kylmävarpaiselle ystävälle, joten koukut heilumaan.

Virkkaamisiin Ystäväiseni!