TIILISTÄ PIHAKORISTEITA JA MUUTAKIN MIETITTÄVÄÄ

Näin viime vuonna jossakin lehdessä maalaamalla koristeltuja tiiliä, joten päätin kokeilla niitä itsekin! Olen nähnyt aiemmin pihakoristeiksi tehtyjä maalattuja erimuotoisia kiviä, ja niitä onkin jos vaikka minkälaisia. On kauniita siilejä, pupuja, leppäkerttuja, kukkasia…vain mielikuvitus on niissäkin rajana.

Tiilistä pihakoristeita

Sama pätee tiiliin. Erityisen hyvin ne toimivat pohjina mielikuvitus-taloja maalatessa. Intouduin itse tekemään kerrostaloja, leipomon ja koulun. Valitettavasti maalaaminen ei ole sitä vahvinta aluettani, mutta ei haittaa yhtään, sillä tekeminen oli sitäkin nautinnollisempaa! Suosittelen kyllä lämpimästi. Tähän hommaan jää taatusti koukkuun!

www.mykoti.net

Maaleina käytin akryylimaaleja. Puhdista tiili hyvin ennen maalausta, niin maali tarttuu paremmin. Maalit löysin Kärkkäiseltä, mutta niitä varmasti löytyy mistä vain isommista marketeista yms.

Mene rohkeasti oman mukavuusalueen ulkopuolelle!

Päästä luovuus valloilleen kunnolla! Tee vaikka kokonainen pieni unelmien kylä, josta löytyy kaikki sinulle tärkeät paikat! Voit myös liimailla tiiliin esim. piippuja, portaita, rappuja….aivan mitä vain keksit!

www.mykoti.netMuutakin mietittävää

Myös tätä blogia voi ajatella niin, että tämän tavoitteena ei ole olla täydellinen, superhyper expertti ja viimeisen päälle trendikäs webbisaitti, vaan paikka, joka rohkaisee yrittämään ihan jokaista meitä.

Ja josta saat itsellesi iloa ja onnistumisen elämyksiä arkeesi. Oleellista on, että rohkeasti kokeilet uusia asioita. Jokainen on ollut ja on jossakin vaiheessa alkutekijöissään esim. vaikkapa remontoinnissa, joten kenelläkään ei ole varaa alkaa toista arvostelemaan.

Sillä niin se on, että vain tekemällä oppii. Ihan turhan usein me lannistumme, emmekä edes aloita mitään, kun alamme ajattelemaan, että eihän minusta kuitenkaan ole siihen. Ja mitä naapuritkin sanoisi, varmaan nauraisivat. Entäpä sukulaiset, siitä tulee kuitenkin ruma…

Ja höpsistä, sanon minä! Menemällä välillä oman mukavuusalueen ulkopuolelle saa reppuunsa roppakaupalla kokemuksia. Juuri niitä, joita ihan tilastojenkin mukaan ihminen viimeisillä metreillään lopulta muistelee. Ei silloin mietitä, että olinpa minä fiksu, kun jätin tekemättä senkin kokeilun, eipähän päässyt naapuri irvailemaan, vaan päinvastoin.

ainutkertainen elama

Ainutkertainen elämä

Toivon, että osaltani pystyn rohkaisemaan ja auttamaan sinua saamaan uusia kokemuksia omalla matkallasi sinun ainutkertaisessa elämässäsi.

Olen kirjoittanut jokaisen artikkelin sydän lämpöä täynnä. Sivut ovat ehkä hieman kotikutoiset, mutta uskokaa pois, sitäkin enemmän rakkaudella tehty juuri sinulle! Vähän niin kuin käsintehdyt villasukat…

Rakkautta ja iloa päivääsi 💛