ENSIMMÄINEN ASKEL KOHTI PYSYVÄSTI PAREMPAA ELÄMÄNMUUTOSTA

Yhteistyössä Puhti Oy:n kanssa. Affiliate-linkit merkitty *) -merkillä.

Matkallani kohti pysyvästi parempaa elämänmuutosta, tein epävirallisen tutkimuksen ystävieni sekä tuttavieni keskuudessa, jossa selvitin, että mitä asioita ihmiset arjessaan huoltavat säännöllisesti.

Ja yllätys yllätys, ykkösenä oli auto! Kakkosena tuli omakotitaloasujilla talon huoltotyöt, kuten rännien puhdistus ja ilmansuodattimien vaihto.

Osakkeissa asuvat huolsivat autojensa jälkeen ahkerasti polkupyöriään.

Lapsiperheissä todella monet isät huolsivat säännöllisesti turvaistuimia, ja katsoivat, että ne olivat kiinni asianmukaisesti 💚.

Lemmikin omistajat huolsivat säännöllisesti lemmikkejään esimerkiksi leikkaamalla kynnet, tai trimmaamalla turkkia.

Yllättävän moni huolsi säännöllisesti myös vaatteitaan! He tuulettavat niitä, viikkaavat laatikosta kaappiin ja takaisin kauden mukaan.

Oli myös muutamia vaeltajia, jotka pitivät kunnia-asianaan sitä, että vaelluskengät olivat rasvatut ja huolletut viimeisen päälle.

Kalliimpia urheiluvarusteita muutoinkin huollettiin todella ahkerasti ja säntillisesti.

Tutkimukseni tulos oli pysäyttävä. Järkyttävää kyllä, yksikään (kyllä, luit aivan oikein), yksikään ei nimennyt listallaan itsensä huoltamista ensimmäisen 4 asian joukkoon!

Ja kuitenkin todella moni ihminen haikailee kohti pysyvästi parempaa elämänmuutosta tekemättä kuitenkaan asian eteen mitään!

No, ei tietysti tarvitse olla kovinkaan pitkälle lukenut, kun tajuaa, että eihän se niin mene. Jos haluat päästä kohti parempaa elämää, ja saavuttaa pysyvän elämänmuutoksen, täytyy sen eteen tehdä töitä.

Upeinta tässä on se, että sinun tarvitsee vain aloittaa, ja ottaa se ensimmäisen askel. Sitten oletkin jo matkalla uuteen elämääsi!

Ensimmäinen askel kohti pysyvästi parempaa elämänmuutosta

Jotta voit tehdä minkä tahansa muutoksen, täytyy sinulla olla visio siitä, mitä tavoittelet. Jos esimerkiksi tavoitteesi on laihtua pysyvästi, ja alkaa elämään muutoinkin terveempää, ja sitä myöten parempaa elämää, sinun täytyy tehdä muutoksia arjessasi.

Sinun on myös todella tärkeää seurata kehitystäsi tarkasti. Seuraamisen avulla näet konkreettisesti, kuinka työsi alkaa tuottamaan hedelmää, ja se motivoi sinua jatkamaan ja myös pysymään uudella polullasi.

Jos tavoitteesi on saavuttaa terveellisempi loppuelämä, aloita uusi matkasi mittauttamalla veriarvosi. Näet heti, miten elimistösi voi, ja mihin asioihin sinun täytyy kiinnittää erityistä huomiota heti ensimetreiltä alkaen.

Jos esimerkiksi tietäisit, että D-vitamiini tasosi ovat ihan liian alhaalla, tekisit asian eteen jotakin, vai mitä. Samoten, jos verenkuvastasi ilmenisi, että valkosolujesi määrä ei ole viitearvossa, haluaisit varmasti tietää asiasta tarkemmin.

Juuri sinulle räätälöity verenkuva ilman lähetettä

Aloittaessani oman pysyvän elämänmuutoksen kohti parempaa ja terveellisempää elämää hyvän ystäväni dramaattisen sairauskohtauksen jälkeen, päätin ottaa selvää siitä, miten kroppani oikeasti voi.

Soitin terveyskeskukseen ja pyysin päästä laboratoriotutkimuksiin, jossa minusta otettaisiin laaja verenkuva.

MUTTA, olisin päässyt tutkimuksiin, JOS minulla olisi ollut jokin sairaus tai selkeä oire. Pelkästään sen takia, että halusin tietää, missä mennään, ei lähetettä herunut.

Minua pyydettiin varaamaan aika lääkärille lähetettä varten ties monenko kuukauden päähän, joten ajattelin että ”pask…t, homman täytyy onnistua helpomminkin.

Tutkittuani aikani nettiä päädyin *) Puhti Oy:n sivuille. Sivuilla kerrottiin selkeästi Suomen kielellä, että mitä kaikkia tutkimuksia voisin ottaa, miten se tapahtuisi, ja paljonko se maksaisi.

Heiltä löytyi erittäin kattava valikoima yleisempiä tutkimuspaketteja, ja lisäksi pystyin itse halutessani valitsemaan joko lisäksi, tai pelkästään, mitä yksittäisiä testejä otettaisiin myös mukaan pakettiini.

Hinta hirvitti minua ennakkoon, joten olikin todella mahtava yllätys huomata, kuinka edullisesti heidän kauttaan sai erittäin monipuolisia testikokonaisuuksia hankittua.

Lisäksi tulokset tulisivat nopeasti, ja niiden mukana selkeä diagnostiikka kustakin mitatusta arvosta. Täydellistä!

Sivujen käyttö oli todella selkeää ja miellyttävää. Kirjauduin sisään, valitsin haluamani tutkimukset, varasin ajan lähimmältä näytteenottopaikalta (joita on ympäri Suomen!) ja dadaa, sain laboratorioajan jo seuraavalle päivälle!

Painelin seuraavana päivänä näytteenottoon ja plim! Vuorokauden kuluttua kännykkään tuli tieto, että tutkimustulokseni olisivat valmiit.

Tämä kaikki siis ilman lähetettä, edullisesti, sujuvasti, selkeästi ja ennen kaikkea, nopeasti!

Selkeä diagnostiikka laittoi toimimaan kohti pysyvästi parempaa elämänmuutosta

Olet varmasti joskus käynyt laboratoriokokeissa, joten tiedät, millaista latinaa testitulokset ovat. Aika harvalla meistä on mitään käsitystä esimerkiksi seuraavista lyhenteistä:

ASAT

S-GT

F-GT

b-Hkr

L-LY%

Muutamia mainitakseni…

Joten voit vain arvata, kuinka hämmästynyt olin, kun kirjauduin *) Oma Puhtiin katsomaan testituloksiani. JOKA IKISEN mitatun arvon jälkeen oli ensinnäkin:

✔️ Erittäin selkeä diagrammi, josta näin kerta heitolla, että onko arvoni viitearvossa vai ei.

✔️ Lisäksi jokaisesta arvosta löytyi hyvin selkeä selonteko, mistä arvosta on kyse, ja mikä sen tehtävä on elimistössämme.

Eikä tässä vielä kaikki.

✔️ Jokaisesta arvosta löytyi vielä ”lisätietoja” kohta, josta aukeni mahtava määrä syventävää informaatiota ko. arvoon liittyen!

✔️ Voit myös halutessasi helposti keskustella tuloksistasi puhelimessa lääkärin kanssa. Lääkäri käy kanssasi tulokset läpi ja antaa sinulle hoitosuosituksen. Lääkäri voi myös tarvittaessa kirjoittaa reseptit ilman erillistä maksua!

Tällaista sen palvelun olla pitää! Selkeää, helppoa, edullista, nopeaa ja asiantuntevaa!

Aloita nyt!

Jokainen hetki on uusi mahdollisuus, joten ota tilanne haltuun, ja tee muutos nyt. Sillä sitku ja mutku ei vie sinua eteenpäin sentinkään vertaa.

Pääset tästä *) kirjautumaan Puhdin sivuille.

Kun otat heti alussa itsestäsi tarpeellisen määrän laboratoriokokeita, on sinun helppo seurata omaa edistymistäsi, vaikka joka kuukausi, ja se taatusti motivoi sinua jatkamaan terveellisemmän elämän polulla!

Onnea uuden elämäsi ensimmäiseen päivään! 💚

Artikkelikuva postauksessa ”ensimmäinen askel kohti pysyvästi parempaa elämänmuutosta” zuzyusa Pixabaystä