KÄSITYÖKALUJEN KÄYTTÖ VIDEOT

Sisältää affiliate linkin Staypro.fi sivuille. Linkki merkitty *)-merkillä.

Tällä kertaa videonikseissä on käsityökalujen käyttö videot. Keräsin tänne hyviä opasvideoita yleisempien käsityökalujen osalta.

Tämän linkin kautta pääset tutustumaan artikkeliini, jossa esittelen erilaisia ruuvauskärkiä akkuporakoneeseen, sekä ruuveja ja niiden mahdollisia käyttökohteita. (Ruuvauskärkien esittelyt ovat postauksen puolenvälin paikkeilla).

Rälläkkä eli kulmahiomakone, johon esim. katkaisulaikka kiinnitetään.

Rälläkälle löytyy useita käyttökohteita. Voit työstää esimerkiksi ruostumatonta terästä, terästä, puuta. Lisäksi hiontaan on omat laikkansa. Voit vaikkapa teroittaa luistimesi hiontalaikalla.

Hyvä esimerkki video rälläkän käytöstä käytännössä.
Kuviosahalla leikkaamisessa oleellista on, että leikattava alusta on tukevasti kiinni leikkauksen aikana.
Todella hyvä vinkki!!
Sama laite, useampi käyttöominaisuus.

Toivottavasti nämä käsityökalujen käyttö videot antoivat sinulle yleisnäkemyksen niiden käytöstä. Muistathan aina työturvallisuuden, kun käytät käsityökaluja.

Muista turvallisuus!

www.mykoti.net

Silmien suojaus, ihon kipinäsuojaus vaatteilla ja kunnon työhanskoilla, sekä palo- ja sähköturvallisuus ylipäänsä ovat näkökohtia, jotka vähintäänkin täytyy käydä mielen päällä ennen toimintaan ryhtymistä.

Lisäksi on hyvä miettiä ennakkoon suunnitelma B, jos kaikki ei menekään kuin Strömsössä.

Käy tutustumassa tästä Suomen pelastusalan keskusjärjestön turvatiedotteisiin ja huolehdi kotisi palo- ja sähköturvallisuudesta.

Ennakointi on se kaikista edullisin tapa varautua pieniin ja isompiinkin vahinkoihin. Maalaisjärjelläkin pääsee jo todella pitkälle, se vain kun tahtoo touhun tuoksinassa välillä unohtua 🙂

Vakuutusyhtiöistä LähiTapiola järjestää palosammuttimien huoltopäiviä, sekä toisinaan myös ensiapukursseja asiakkailleen. Ensiapu taito olisikin hyvä kuulua jokaisen ihmisen perustaitoihin, sillä koskaan ei voi tietää, milloin on itsekin avun tarpeessa.

Näillä pääset jo pitkälle

Näillä käsityökaluilla pääset jo todella pitkälle remppahommissa. Ennen kuin menet ostamaan uutta käsityökalua, kannattaa kiinnittää huomiota laitteen tehoihin, käyttömukavuuteen, luotettavuuteen sekä monipuolisuuteen.

Vanha hyvä sanonta kuuluukin, että köyhän ei kannata ostaa halpaa, ja se pitää kyllä paikkansa! Parempi laittaa kerralla hyvä, niin tekeminen on joutuisaa ja turvallisempaa, eikä tarvitse uusia kalustoa ihan joka vuosi.

Staypro.fi sivuilla on ollut yllättävän usein hyviä tarjouksia käsityökaluista. Käy kurkkaamassa *)tämän linkin kautta, josko sieltä löytyisi jotakin mielenkiintoista!

Myös laitteen huoltamiseen kannattaa perehtyä kunnolla. Teen niistä myöhemmin omat videoniksit käyttöösi!

(artikkelikuva Alexas_Fotos Pixabaystä)