KAAPIT OJENNUKSEEN KAPSELIPUVUSTON AVULLA

Taisteletko koskaan pursuavia vaatekasoja vastaan makuuhuoneessa, kodinhoitohuoneessa, varastossa, vaatehuoneessa?

Tuntuuko, että joka ikinen kaappi on täynnä vaatteita, joita et oikeasti edes ole pitänyt päälläsi ainakaan pariin vuoteen?

Onko sinullakin ikuisuusongelma, että mitä ihmettä sitä vetäisi taas päällensä, kun EI OLE MITÄÄN…. tai siis on, mutta ei mitään tilanteeseen sopivaa.

Kuulutko siihen kohtuullisen suureen porukkaan, joka tekee suurin piirtein mitä vain muuta, kunhan ei tarvitse kierrellä pitkin vaatekauppoja?

matkalaukku

Olisiko helpompi istuttaa matkalaukku täyteen kukkia, kuin löytää yhtään järkevää asustetta matkalle mukaan?

Usko minua, et ole asian kanssa yksin!

Stop kerskakulutukselle!

Nyt on kovasti Suomessakin noussut esille trendi KonMari. Lyhykäisyydessään sen avulla pystyt järjestämään kotisi tilat aivan mahtavan hyvään järjestykseen. Ydinajatus siinä on ”paikka kaikelle”.

Myös kerskakulutus nyppii jo monella aika pahastikin pääkoppaa. Ei haluta ostaa turhaa roinaa nurkkiin, ja moni haluaa vaatteiltakin laatua, ajattomuutta ja yhdisteltävyyttä määrän sijasta. Koko ajan tulee enemmän ja enemmän informaatiota siitä, kuinka paljon sekunda vaatteiden valmistus loppupelissä tulee meille maksamaan esimerkiksi luonnon saastumisen kautta.

Myös kodissa, jota ei ole ahdettu täyteen tavaraa, on viihtyisää asua. Siivoaminen käy käden käänteessä, koska ei tarvitse ensin paria tuntia raivata romuja pois edestä.

Kaapit ojennukseen kapselipuvuston avulla

Ihana ystäväni Iina toi Suomeen kapselipuvusto -ajattelun ja hetkessä todella moni sen bongasikin netistä. Eikä mikään ihme, Iina puhuu blogissaan täyttä asiaa, ja selvästikin aiheelle on selkeä tilaus ja tarve!

Käy tutustumassa Iinan blogiin capslook.fi

Suosittelen erittäin lämpimästi, että käyt tutustumassa Iinan blogiin capslook.fi (klikkaa ylläolevaa otsikkoa, sivusto avautuu suoraan uuteen välilehteen).

Tulet yllättymään, kuinka helposti, nopeasti ja vaivattomasti saat vaatteesi ojennukseen eikä enää tule päiviä, jolloin joudut aamukiireessä tuskailemaan, että ei ole mitään päälle laitettavaa…

Pitkässä juoksussa säästät myös roimasti rahaa, kun ei tule tehtyä turhia paniikki ostoksia kaupassa.

Entäpä sitten reissuun lähtö? Uskomatonta, kuinka nopeasti pystyt Iinan oppien jälkeen pakkamaan matkalaukkusi, ja matkallasi on aina oikeat vaatteet mukana, tilanteeseen kuin tilanteeseen!

Kiitos Iina, olen totaalisen myyty kapselipuvustosta ja sen ideologiasta!