ASTIAKAAPPI VANHASTA KIRJAHYLLYSTÄ

Tarvitsetko terassille tai kesäkeittiöön astiakaappia? Tai ylipäänsä lisää säilytystilaa? Hyödynnä vanhoja kirjahyllyn osia!

Kirpparit ovat pullollaan toinen toistaan kauniimpia hyllyjä, joista tuunaamalla saa loihdittua vaikka kuinka hienoja kaappeja eri tarkoituksiin.

Astiakaappi vanhasta kirjahyllystä

Tällä kertaa käsittelyyn pääsi kirjahyllyn osanen, jossa oli kapeampi yläosa ja syvempi alaosa. Tsiuh viuh yläkerta irti alaosastaan ja tuunaus voi alkaa!

Irrota helat ja mahdolliset koristesaranat. Hio pinta rikki, jotta maali tarttuu paremmin. Käytä maalia, joka soveltuu myös ulkokäyttöön, näin kalusteesi ei ole ensimmäisen talven jälkeen homepilkkujen peittämä.

 

 

 

Ohenna ensimmäinen maalikerros, niin maalia riittää pidempään. Tämä maalikerros toimii pohjamaalina. Jos haluat rustiikkisen pinnan, niin riittää, että maalaat yhden kerran pohjamaalin päälle.

Jos taas haluat kokonaan peittävän lopputuloksen, kannattaa maalauskertoja pohjamaalin päälle lisätä ainakin kaksi.

Erillinen tila lautasille

Jos haluat astiakaappiisi erillisen tilan lautasille, hyödynnä vanhoja pinnatuoleja tai lasten pinnasänkyjä.

Itse löysin omat pinnani tori.fi palvelun kautta vappuaattona (!) kiitos vain sinulle, ihana kierrättäjä, jos satut tätä lukemaan 😊

Poraa pinnoille sopivan kokoinen reikä (poranterä saa olla aavistuksen isompi kuin pinna, luonnollisesti) yläosaan sekä lisäksi pieni upotus alaosaan, jotta pinnat pysyvät hyvin paikoillaan.

Laita lisäksi listanpätkä pinnojen päälle yläosaan, jotta pinnat eivät pääse nousemaan irti koloistaan.

Halpa ja hyvä

Tämä kaunis kalustesarja tuli maksamaan alle kolmekymppiä. Mietipä sitä!

Aikaa meni muutama tunti, ja hyllyä terassilla tuunatessa sain samalla nauttia upean, keväisen konsertin pikkulintujen tuottamana.

Ihanaa kevättä sinulle, Ystäväiseni, toivottavasti myös sinä nautit elämän pienistä hetkistä täysin siemauksin!

Kevätrutistuksin; Kiki

 

P.s. Taloarpajaiset -2018 ovat herättäneet kivasti huomiota lukijoissa. Toivottavasti saamme tarpeeksi e-kirjoja myytyä, jotta voimme talon arpoa syksyllä!

Tässä linkki taloarpajaisiin, jos et ole sattunut sitä vielä huomaamaan.

Ja mitä nopeammin saamme kirjoja myytyä, sitä enemmän meillä on arvottavaa, joten hip hop, kirjan ostoon, ja tosiaan, linkkiä saa jakaa!